Pályázatok

Hallgatói pályázatok a 2023/24-es tanévre

Hallgatói pályázatok a 2023/24-es tanévre

 Az ELTE PPK Kari Ösztöndíjbizottsága a 2023/24-es tanév második félévében is több pályázatot hirdet meg a hallgatók számára.

Finanszírozással kapcsolatos fontos változások:

  1. A pályázatok leadási határideje változott - az eddigi, félévente egy pályázati időszak helyett mostantól havonta lesz lehetőség előfinanszírozásra pályázni az alább leírtak szerint.
  2. Az előfinanszírozás egy új projekt keretében kibővítésre került, utófinanszírozást pedig csak félév végén lehet megpályázni, az elmúlt félévre visszamenőleg (tehát aki lemaradt az előfinanszírozásról, annak van lehetősége félév végén megpályázni az utófinanszírozást).

Kari tudományos, kulturális és sportpályázatok: A pályázatot konferencián való részvétel költségeire, tudományos, kulturális és sportesemények szervezési költségeire, illetve versenyeredmények honorációjára pályázhatják meg a hallgatók.

Kari pályázat rövid távú szakmai tanulmányi útra: A pályázatot rövid távú szakmai utak költségeire lehet benyújtani, mint például a szállás, utazás, regisztrációs díjak, utasbiztosítás, vízumdíj vagy nyári egyetem költségei.

A Kari tudományos, kulturális és sportpályázatok valamint a rövid távú szakmai tanulmányi útra benyújtható pályázatok előfinanszírozási határideje havi bontásban itt olvasható.

Egyszeri közéleti ösztöndíjpályázat: Azok a hallgatók pályázhatnak, akik kiemelkedő, a tantervi követelményeken túlmutató közéleti tevékenységet végeztek a Pedagógiai és Pszichológiai Kar hallgatóiért.

Előfinanszírozási határidők:

  • 2024. február 10. 23:59 
  • 2024. március 10. 23:59 
  • 2024. április 10. 23:59 
  • 2024. május 10. 23:59

Külföldre mennél? Ebben az esetben az Erasmus+ Európán belül vagy Erasmus+ Európán kívül ösztöndíjak közül választhatsz.

A félév folyamán a későbbiekben meghirdetésre kerül még a Demonstrátori tudományos ösztöndíj pályázat, valamint a Tudományos Diákköri Konferencián elért helyezésért pályázható ösztöndíj is.